Welkom, bezoeker! [ Registreren | Login

Tips voor een moderne badkamer

Magazine 8 april 2019

Het is niet vaak iets wat je dagelijks doet, een nieuwe badkamer kopen. Daarom is het belangrijk goed stil te staan bij deze grote en natuurlijk ingrijpende uitgave. Om tot het juiste resultaat te komen is een goede voorbereiding het meest belangrijke wij lopen een aantal onderdelen langs waar je zeker over na zal moeten denken.

Bepaald de stijl

In badkamer land is er van alles mogelijk maar het moet natuurlijk wel passen bij de stijl van je volledig woning. Ga daarom na wat jouw stijl ik en zoek hierbij een passende tool en feel uit. Ga je voor een moderne badkamer of juist landelijk. Pas hierop je budget, kleurstelling en gebruik van ruimte aan.

Bepaald je budget

Mooi, mooier en natuurlijk mooist. Als we alle centen van de wereld hadden wisten we het vaak wel. Helaas zijn de meeste onder ons gewoon genoodzaakt om keuzes te maken op basis van je budget. Noteer dit budget voordat je begint met het plannen en houdt rekening met tien procent overloop. Bepaal werkte werkzaamheden eventueel zelf wilt gaan uitvoeren of waarvoor je een specialist nodig hebt.

Ken de ruimte 

Het klinkt gek maar soms lijkt een ruimte groter dan hij werkelijk is. Meet daarom de ruimte eerst goed om en maak hiervan een tekening. Je zult niet de eerste zijn die met de verkeerde maten de winkel in is gelopen. Wel vervelend als je er later achter komt dat je te weinig tegels hebt of dat je bad niet past!

Neem de tijd om te kijken

Er zijn vele manieren om je te laten inspireren voor jouw nieuwe badkamer. Online is er veel te vinden maar ook in de verschillende showrooms of tijdschriften. Neem hiervoor voldoende tijd en verzamel voorbeelden. Met knippen en plakken kan je een goed moodbord opmaken met al jouw ideeën.

Denk ook aan de verwarming

Wellicht niet het eerste waar je aan dacht bij het opdoen van inspiratie voor jouw badkamer maar je wilt natuurlijk ook dat het wel een beetje warm is als je aan het douchen bent. Neem in jouw planning bijvoorbeeld direct vloerverwarming mee of een design handdoeken radiator.

Geen tags

2416 keer bekeken, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

  • gezonken boot afvoeren

    Een boot onder water? Laat hem afvoeren!

    door op 16 maart 2022 - 0 Reacties

    Een boot kan voor heel wat plezier en sfeer zorgen. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan het heel leuk zijn om met een boot te gaan varen. Maar wanneer de kids ouder zijn en er steeds minder met de boot gevaren wordt, kan het algauw een last worden. Zeker wanneer de boot te oud is […]