Welkom, bezoeker! [ Registreren | Login

Een boot onder water? Laat hem afvoeren!

Magazine 16 maart 2022

gezonken boot afvoeren

Een boot kan voor heel wat plezier en sfeer zorgen. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan het heel leuk zijn om met een boot te gaan varen. Maar wanneer de kids ouder zijn en er steeds minder met de boot gevaren wordt, kan het algauw een last worden. Zeker wanneer de boot te oud is geworden en misschien zelfs al gezonken is. 

Fikse boete 

Een boot onder water, we laten hem gewoon liggen zou je misschien wel denken. Het klopt dat wanneer je hem gewoon laat liggen, je er geen last meer mee hebt. Maar dat zou wel eens heel anders kunnen uitdraaien. Een gezonken boot kan een milieuramp worden en hiervoor kan je een enorme boete krijgen. Een gezonken boot werkt echter vervuilend voor het water waar hij in ligt. Daarom is het aangeraden om zo snel mogelijk een gezonken boot te laten afvoeren.

Afvoeren en overkopen 

Er zijn tal van firma’s die zich specialiseren in het afvoeren van gezonken boten. De eerst stap is het leegpompen van de boot. Vervolgens wordt deze met een speciale kraan uit het water gehaald. Wanneer de boot gelicht is, kan er vervolgens besloten worden om de boot ineens te laten overkopen door datzelfde bedrijf. Een gezonken boot is in zeer slechte staat, maar dat bedrijf kan er altijd nog wel iets mooi mee doen. Er wordt een bod gedaan en wanneer je akkoord bent, ben jij van die vervelende probleem boot af! 

Snel hulp bieden 

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je weken moet wachten om een gezonken boot afvoeren mogelijk te maken. Het voordeel bij veel van die bedrijven is, dat je heel vaak snel geholpen wordt. Doordat zo’n bedrijven vaak op meerdere plaatsen gevestigd zijn, kunnen ze heel snel hulp bieden. Vaak zijn er dan ook geen voorrijkosten en is het dus enkel de prijs van het lichten, alsook het bod voor verkoop dat je moet betalen!

Geen tags

242 keer bekeken, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

  • gezonken boot afvoeren

    Een boot onder water? Laat hem afvoeren!

    door op 16 maart 2022 - 0 Reacties

    Een boot kan voor heel wat plezier en sfeer zorgen. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan het heel leuk zijn om met een boot te gaan varen. Maar wanneer de kids ouder zijn en er steeds minder met de boot gevaren wordt, kan het algauw een last worden. Zeker wanneer de boot te oud is […]