Welkom, bezoeker! [ Registreren | Login

€30.00

Winterstalling & Bootstalling Groningen

  • Postcode: 9723 BC
  • Plaatsnaam: Groningen
  • Provincie: Groningen
  • Land: Nederland
  • Conditie: Nieuw
  • geplaatst: 30 augustus 2019 7:26 am
  • Loopt af: 43 dagen, 20 uren
Logo overdektestalling.nl
bootstalling Groningen

Uitgebreide omschrijving

Overdektestalling is gevestigd in de stad Groningen, met als doel om u eenvoudig uw boot, caravan of camper te stallen. Door de ideale ligging van de loods is deze zowel; over de weg als te water goed te bereiken en hebben wij ruimte voor schepen tot 2o meter. Wel zo gemakkelijk!

Wilt u gebruik maken van de bootstalling in Groningen, dan heeft u een aantal mogelijkheden. Namelijk; winterstalling, zomerstalling, jaarstalling en/of flexibele stalling. De stalling is altijd overdekt.

Maakt u gebruik van winterstalling dan kunt u de trailer, de rest van het jaar gratis bij ons stallen. Dit is één van onze services. Daarnaast zijn er nog vele services mogelijk, zoals: de haal- en brengservice, het winterklaar maken van de motor, een veiligheidscheck uitvoeren en schilderswerkzaamheden.

Voor camperstalling en caravanstalling bieden wij de mogelijkheid om, wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de jaarstalling, uw camper of caravan 5 keer per jaar gratis uit de stalling te halen. Daardoor kunt u het gehele jaar weg, wanneer u wilt en dit zonder extra kosten.

Als laatste hebben wij veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Dat houdt in dat wij de loods goed hebben verzekerd. Daarnaast is de loods alleen onder supervisie toegankelijk, wordt er niet geklust en wordt de alleen stalling door ons verzorgd.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen. Twijfelt u? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd even uw prijs berekenen:

Overdektestalling is gevestigd in de stad Groningen, met als doel om u eenvoudig uw boot, caravan of camper te stallen. Door de ideale ligging van de loods is deze zowel; over de weg als te water goed te bereiken en hebben wij ruimte voor schepen tot 2o meter. Wel zo gemakkelijk!Wilt u gebruik maken van de bootstalling in Groningen, dan heeft u een aantal mogelijkheden. Namelijk; winterstalling, zomerstalling, jaarstalling en/of flexibele stalling. De stalling is altijd overdekt.Maakt u gebruik van winterstalling dan kunt u de trailer, de rest van het jaar gratis bij ons stallen. Dit is één van onze services. Daarnaast zijn er nog vele services mogelijk, zoals: de haal- en brengservice, het winterklaar maken van de motor, een veiligheidscheck uitvoeren en schilderswerkzaamheden. Voor camperstalling en caravanstalling bieden wij de mogelijkheid om, wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de jaarstalling, uw camper of caravan 5 keer per jaar gratis uit de stalling te halen. Daardoor kunt u het gehele jaar weg, wanneer u wilt en dit zonder extra kosten.Als laatste hebben wij veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Dat houdt in dat wij de loods goed hebben verzekerd. Daarnaast is de loods alleen onder supervisie toegankelijk, wordt er niet geklust en wordt de alleen stalling door ons verzorgd.Wij hopen u snel te mogen ontvangen. Twijfelt u? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen.

Geen tags

55 keer bekeken, 2 vandaag

  

plaatsings ID: 4145d68cf7923efa

Rapporteer probleem

Je verzoek wordt verwerkt , even geduld aub ....

Gesponsorde links