Welkom, bezoeker! [ Registreren | Login

€27,500.00

Ten Broeke Kruiser Bouwjaar 1993

 • Conditie: Gebruikt
 • Brandstof: Diesel
 • Materiaal romp: Aluminium/Staal
 • Straat: Sundsvall 1
 • Plaatsnaam: Leerdam
 • Postcode: 4141 MP
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Land: Nederland
 • bouwjaar: 1993
 • Telefoonnummer: Contact persoon: Dhr. J.D. Bullee | +31(6)23485379
 • geplaatst: 31 maart 2019 7:24 am
 • Loopt af: 41 dagen, 22 uren
TenBroekeKruiser1993
TenBroekeKruiserP2_1993_webTenBroekeKruiser_stuurhut_webTenBroekeKruiser_voorkajuit_2ezitgedeelte_webTenBroekeKruiser_voorkajuit_keuken_webTenBroekeKruiser_achterkajuit_gedeelteDashboard_Ten_Broeke_KruiserTenBroekeKruiser_Dieselmotor62pk_web

Motor, accessoires of andere extra's

Merk: Ten Broeke Kruiser Bouwjaar: 1993

Type: Motorkruiser

Romp materiaal: Staal

Lengte (m): 10.50 | Breedte (m): 3.10 | Diepgang: 90 cm

Doorvaarthoogte (m): 2.50

Gewicht: 9 ton

Stahoogte: (m): 1.95

Besturing: Hydraulisch zowel binnen als buiten

Aanwezig: uren teller, temperatuurmeter, watertank meter, oliedrukmeter, dieselmeter

Schroefas: vet gesmeerd

Gasbun met ontluchting: Ja

Verwarming: hete lucht verwarming

Anker aanwezig: ja

Reddingsboei met lijn: ja

Fenders: 8x met lijn

Aanleg tuigage: 4 lijnen

Dieseltank: 150 liter

Watertank: 150 liter x 2

Vuilwatertank: 250 liter

Keuken: 

Afzuigsysteem aanwezig

Koelkast inhoud: 58 liter met vriesvak 7 liter, merk: Coolmatic Waeco

Kleine oven aanwezig

Opmerkingen:

Elk jaar wordt de olie ververst en alles is goed onderhouden.
Eventueel is er een ligplaats aanwezig.

Uitgebreide omschrijving

Deze mooie Ten Broeke Kruiser uit 1993 is een gezellige gezinsboot met 4 – 6 slaapplaatsen. De boot beschikt over een unieke stahoogte van 1.95m waardoor hij zeer ruim is. Bovendien is de boot vaarklaar!

De motorboot verkeert in zeer goede staat en is altijd keurig onderhouden. Er zijn recent nog een aantal extra’s geplaatst en vernieuwingen doorgevoerd.

Binnen in de boot valt het unieke houten interieur meteen in het oog. Het is op maat gemaakt door een professionele scheepstimmerman. Het is altijd behaaglijk warm doordat de boot is voorzien van hete luchtverwarming op diesel van het merk Ebenspächer,  hierdoor verlengt U het vaarseizoen aanmerkelijk.In de gezellige stuurhut is sprake van een ruim zitgedeelte met een radio CD speler en ingebouwde speakers, hier vindt u ook ruime opbergmogelijkheden. Via een kleine trap bereikt u de voorkajuit. Deze is voorzien van een keuken met een 4 pits kooktoestel, compress koelkast en een 2e zitgedeelte. Het is mogelijk om hier van de dinette een slaapplaats te creëren. Ook in de voorkajuit zijn er voldoende opbergmogelijkheden. In het voorste gedeelte van de boot is een zeer ruim tweepersoonsbed aanwezig. In de achterkajuit die u vanuit de stuurhut kunt bereiken zijn er twee aparte bedden. Tussen beide bedden bevindt zich de toilet ruimte, voorzien van een elektrische toilet. Deze kajuit is wederom voorzien van verschillende opbergmogelijkheden. Het motorjacht beschikt over een binnen en buiten stuurstand.

Buiten sturen is mogelijk zodat u heerlijk van de omgeving kunt genieten en een goed overzicht heeft op de vaarroute. De buitenbesturing is volledig af te sluiten door de zomer- en winteroverkapping. U kunt van de stuurplaats naar het achterplateau van de boot middels een aluminiumtrap. Tevens is de boot voorzien van aluminium raamlijsten en zonnepanelen.  De boot is voorzien van een davids systeem voor het meenemen van een bijboot.  De boot is begin 2019 in de anti-fouling gezet.

Technische informatie: De boot wordt aangedreven door een 6 cilinder nanni diesel 62pk. De boot is voorzien van de verplichte vuilwatertank, ook is er een boegschroef geplaatst voor eenvoudig manoeuvreren in de haven. De boot beschikt over grote accu’s waarin de zelf gegenereerde elektriciteit kan worden opgeslagen en een omvormer zorgt ervoor dat er aan boord altijd voldoende stroom is en er zelfs apparatuur op 220 volt kan worden gebruikt. Er is tevens een extra aansluiting voor walstroom.

Eventueel is er een ligplaats aanwezig!

Voor extra informatie of vragen kunt u contact opnemen met:  Dhr. J.D.Bullee |  0623485379

Geen tags

72 keer bekeken, 1 vandaag

  

plaatsings ID: 1815ca06ada9c6c3

Rapporteer probleem

Je verzoek wordt verwerkt , even geduld aub ....

Gesponsorde links